Wysłany: 2012-01-13, 14:15 Dziura w tylnej lampie czym zakleić?
Pytanie może i głupie ale tak się zastanawiam mam małą dziurkę w tylnej lampie, szkoda mi na razie kasy na nową, macie może jakiś pomysł czym by można ta dziurę zakleić, na razie przykleiłem taśmą klejącą ale raczej długo to nie potrzyma a leje mi sie troche woda do środka jak jest odklejone całkowicie.
na razie nie mam jak zrobić fotki totalny brak czasu, dziurka nie duża długość około centyment szerokość 0,5 cm na razie zaklejona lepcem troche przymroźiło ostatnio i się trzyma ten lepiec
Silnik: 1.8 GT z LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 26 Kwi 2011 Posty: 262 Skąd: Sieradz
Wysłany: 2012-01-16, 09:30
Kolego tez mialem ( tzn mam ) mala dziurke w klapie, nakleilem na to 2 warstwy tasmy klejacej , ktora popsikalem preparatem antykorozyjnym takim czarnym jak do zabezpieczania progow, i trzyma sie swietnie juz dosc dlugo i wyglada na pewno duzo lepiej niz jak z dziurka