tak jak pisal Sivy, mialem dokladnie to samo... tylko jak bedziesz jes czyscil to uwazaj zeby nie popwyginac ich bo teraz np jedna strona sika mi na dach... no chyba ze one sa tak jak w audi regulowane hehe musze to poprawic pozdrawiam
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-12-19, 15:19
sa regulowane wiec czysc o ile ci to cos da ja je wyciagalem z maski rozbieralem i czyscilem w srodku byl kamien i pelno syfu teraz prawie dziala musze zrobic poprawke bo jednak cos jeszcze nie tak
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
gdzie jest dokladnie umieszczona pompka spryskiwacza ? Bo przy probie pryskania nie ma nawet zadnego odglosu pracy.. ile taka pompka kosztuje i gdzie mozna nabyc ?
Silnik: 1.9 TDI GL (1Z) Pomógł: 11 razy Wiek: 30 Dołączył: 10 Lip 2008 Posty: 953 Skąd: Świecie
Wysłany: 2009-01-06, 11:46
K.P napisał/a:
gdzie jest dokladnie umieszczona pompka spryskiwacza ? Bo przy probie pryskania nie ma nawet zadnego odglosu pracy.. ile taka pompka kosztuje i gdzie mozna nabyc ?
pompka jest wmontowana w zbiorniczek z płynem (zaraz obok akumulatora), jest wyjmowana,
dostaniesz na allegro za kilkanascie złociszy
[ Dodano: 2009-01-17, 19:01 ]
pompke juz nabylem, ale nadal nie zmadrzalem jak sie ja zmienia
trzeba wyjac zbiornik, spuscic plyn czy wystarczy przesunac akumulator, podlaczyc wezyki i zasilanie i juz ?