Panowie mam mały problem z centralnym. Mianowicie bardzo często podczas przekręcania kluczyka, otwierają się tylko drzwi kierowcy, a pasażera są zamknięte
Muszę znowu zamknąć i przekręcać aż do skutku
Kolejny problem to taki, że czasem po prostu bardzo ciężko przekręcić zamek w drzwiach boję się, że złamię klucz , więc powtarzam "manewr" aż do skutku, czyli do otwarcia drzwi.
Dlatego zamiast bawić się w podchody typu co tu zrobić, to najłatwiejszym sposobem zrób sobie otwieranie centralnego pilotem - ja u elektryka zapłaciłem 200zł - centralka + 2 piloty + robocizna. I do dziś śmiga bez problemów. A roboty z tym niewiele i kluczyk spokojny. BULID, pompka znajduje się po prawej stronie tylnej lampy.
chłopaki nie wiem czy to pneumatyk czy elektryk
Mam po PRAWEJ stronie w bagażniku silniczek do centralnego... tyle wiem, bo poważnie nie znam się na tych rzeczach
[ Dodano: 2009-03-04, 23:49 ]
A poza tym, ile kosztuje zrobienie centralnego w pilocie? Mając już to co Ja mam.
Silnik: 1,6 ABU pb+lpg Pomógł: 78 razy Wiek: 28 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1799 Skąd: TJE, Wodzisław
Wysłany: 2009-03-05, 07:08
jarekddz, jak podłączysz sobie sam, a nie jest to bardzo skomplikowane, to już za 50zł można coś wyszukać na allegro a jak pojedziesz do elektryka to od 100 do 200zł w zależności od tego co będziesz chciał założyć tzn czy tylko sterownik czy alarm ze sterownikiem i jakie to będzie miało funkcje