Wysłany: 2010-07-06, 12:26 Zabezpieczenie kół przed złodziejami
Witam!ostatnio zapierniczyli mi radio, które znalazłem w innym aucie na mojej ulicy-w dodatku też w golfie 3-na szczęscie nie forumowicz
Jak gadałem ze szczylem który wskazywał mi właściciela zapowiedział że pół ulicy chce mi dziabnąć jeszcze moje felunie BBS'a, czego bym już nie przezył.
Nie mam śrub zabezpieczających-czy jak je kupie to coś da?czy i tak mi zapierniczą??
nie wiem co robic...
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Nie mam śrub zabezpieczających-czy jak je kupie to coś da?czy i tak mi zapierniczą??
zalezy na jakiego zlodzieja trafisz jak na szczyla to nie bedzie mial klucza a jak na jakiego kto kradnie fele i wie jakie sa koncowki to ma przy sobie różne
"no to felerny samochod kolega ma" to wypowiedz policjanta jak minie zatrzymali do mandatu i popatrzyl na moje dziory po kierunkach i halogenach clarach w zderzaku. spoko ale do tematu nie jest sie latwo zabezpieczyc przed h@#@mi ktorzy nie dosc ze poniszcza to jeszcze sprzedadza za bezcen. Mi ukradli dekle, kierunki i halogeny, ogolocili wnetrze z car audio, nawet dekle z felg .... Chamstwo jest chamstwo i jak beda chcieli to i tak wezma... A wystarczy reke obciac, czy chociaz wypalic "zlodziej" na czole i sie skonczy... radykalne ale moze i skuteczne... Dawniej w innych kulturach dzialalo to czemu nie teraz?
_________________ Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
popieram kolegę bardzo dobre zabezpieczenie jest kilka wzorów kluczyka zabezpieczającego i ciężko bez niego cokolwiek zrobić. Minus jeden. Jaki? a no taki że 2 wizyty u wulkanizatora i kluczyk zabezpieczający szlak trafia. Niszczy się od klucza pneumatycznego.