Wysłany: 2008-03-28, 21:00 swiezutki nabytek po polerce wstepnej
Eloooooooooo!!!to moje nowiuyki felaski 15/50/195 artec po polerce wstepnej nad jesdna felga zmajaczyłem 1.5 dnia ale naprawde warto.rece odpadaja no ale czego sie nie robi dla................jeszcze mam 1 do zrobienia ale to juz pikus na 2 juz sa załozone oponki toyo proxes t1r niestety tu na fotce jeszcze nie sa załozone jak zrobi fotki to zapodam na forum.mam nadzieje ze beda sie podobac prosze o komentarze mam nadzieje ze.................................beda takie wrazenia
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
rzajdel, miło mi słyszec pierwszy pozytyw no spoko załoze laczki to sie zrobi foty ale wczoraj zrobiłem przymiarke i załozyłem dwie bo na dwóch jak narazie mam oponki i jest rewelka jak dla mnie.No wiec tak na poczatek poszedł na felge zel zdzierajacy lakier bemixol klar i lakier schodzi po okolo 5 min.szpachelka i jedziesz tylko trzeba uwazac zeby głebokich rys nie narobic pózniej druga wasrtwa zelu zeby rozpuscic podkład po nastepnych 5min znowu zdzieranie jak cały podkład zejdzie umuj fele czysta woda i ja zaczynałem popierem wodnym 120zewbe szybciej zeszły zesztki podkładu gdyz odlwe felgi był lekko porowaty jak jest berdziej gładki to mozesz od 280 pózniej 280,500 ,800,1000,1200,1500,2000 na koniec automax filc na wiertarke i polerowanie!!!!!!!ot cała folozofia pzdr i miłej zabawy z twoimi felami
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
Silnik: ADY 2.0 GTI + LPG Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 28 Sty 2008 Posty: 124 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2008-03-29, 04:50
czorny27- napisał/a:
rzajdel, miło mi słyszec pierwszy pozytyw no spoko załoze laczki to sie zrobi foty ale wczoraj zrobiłem przymiarke i załozyłem dwie bo na dwóch jak narazie mam oponki i jest rewelka jak dla mnie.No wiec tak na poczatek poszedł na felge zel zdzierajacy lakier bemixol klar i lakier schodzi po okolo 5 min.szpachelka i jedziesz tylko trzeba uwazac zeby głebokich rys nie narobic pózniej druga wasrtwa zelu zeby rozpuscic podkład po nastepnych 5min znowu zdzieranie jak cały podkład zejdzie umuj fele czysta woda i ja zaczynałem popierem wodnym 120zewbe szybciej zeszły zesztki podkładu gdyz odlwe felgi był lekko porowaty jak jest berdziej gładki to mozesz od 280 pózniej 280,500 ,800,1000,1200,1500,2000 na koniec automax filc na wiertarke i polerowanie!!!!!!!ot cała folozofia pzdr i miłej zabawy z twoimi felami
rzajdel, stary po polerce beda jak nówki wszystkie zadrapania rysy przebarwienia zanikna cały lakier poszedłby na smietnik tylko gołw aluminium tylko potrzeba na to troche czasu i samozaparcia
[ Dodano: 2008-03-29, 16:40 ] rzajdel, stary po polerce beda jak nówki jesli bedziesz miał na to czas wszystkie zadrapania rysy przebarwienia zanikna cały lakier poszedłby na smietnik tylko gołe aluminium nawet bardzo zniszczone fele mozna tak zrobic ze sie to w głowie nie miesci tylko potrzeba na to troche czasu i samozaparcia
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
bemo24 [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-29, 22:11
ejj no felga wyszla ci zajebiscie!!! ps felgi mamy bardzo ale to bardzo podobne wiec trzeba zabrac sie za swoje:P pozdrawiam
Silnik: ADY 2.0 GTI + LPG Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 28 Sty 2008 Posty: 124 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2008-03-29, 23:24
czorny27- napisał/a:
rzajdel, stary po polerce beda jak nówki wszystkie zadrapania rysy przebarwienia zanikna cały lakier poszedłby na smietnik tylko gołw aluminium tylko potrzeba na to troche czasu i samozaparcia
[ Dodano: 2008-03-29, 16:40 ] rzajdel, stary po polerce beda jak nówki jesli bedziesz miał na to czas wszystkie zadrapania rysy przebarwienia zanikna cały lakier poszedłby na smietnik tylko gołe aluminium nawet bardzo zniszczone fele mozna tak zrobic ze sie to w głowie nie miesci tylko potrzeba na to troche czasu i samozaparcia
dzisiaj bylem u znajomego opniarza - zostaly mi aluski po mietku i istnieje mozliwosc zamiany tych z mietka na jakies do Golfa. Musi tylko je obejrzec i podac kwote jaka bede musial doplacic za felgi z oponami. Mam nadzieje ze cos ciekawego bedzie. Natomiast te na zdjeciu chce aby zostaly na nich zimowki wiec polerowanie raczej im nie potrzebne
bemo24, no widzisz stary to juz ostatni dzweonek przed sezonem jak sie przyłozysz do dasz rade jeszcze w brew pozorom to nic trudnego tym bardziej ze felga nie ma jakiegos skomplikowanego kształtu.
rzajdel, a no chyba ze taaaa na zime nie ma najmniejszego sensu jak bedziesz miał te fele daj jakas fote ja poluje na 2 opony toyo proxes t1r jakies uzywane ale zeby były w dobrym stanie
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
CZy ten rodzaj felg ma swoja nazwe? I w jakich cenach oscyluja one? Oczywiscie nie musze byc takie WYPASIONE jak te wyzej Ale ogolnie chodzi mi o taki model
mario26, jasna sprawa przynajmniej raz w tygodniu mycie felg np.w ''ludwiku''nic wiecej poza czysta woda zero jakiej kolwiek innej chemii zero myjnii no i alumki oczywiscie tylko na sezon i od czasu do czasu powtórne przepolerowanie......no stary to ci szczerze wspólczauje powiem ci ze juz nie raz to słyszałem od znajomych ''zebys na cegłach nie został'' oby nie to centralnie z golfa ci zdjeli _mAster_,
nazwa felgartecja kupiłem za 700 po polerce warte 2 razy tyle
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
Aro, jasna sprawa mów tylko gdzie i kiedy....... bo mam zaczeta 4fele to przydasz mi sie troche pomozesz trzec bo mi juz rece odpadaja a z oponami thx za info kolego
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!