koledzy a powiedzcie jakie ET powinno być w feldze do GTI, bo szukam stalówek na zimę, a z tego co ja zdążyłem się zorientować, to chyba tylko oryginalne stalówki dedykowane do GTI pasują, bo np. od Gofra IV nie pasują, osobiście sprawdzałem i na tyle tłuką jak głupie.
[ Dodano: 2008-10-21, 12:39 ]
koledzy, a powiedzcie jakie ET powinno być w feldze do GTI, bo szukam stalówek na zimę, a z tego co ja zdążyłem się zorientować, to chyba tylko oryginalne stalówki dedykowane do GTI pasują, bo np. od Gofra IV nie pasują, osobiście sprawdzałem i na tyle tłuką jak głupie.
Pamietaj o tych danych ktore ci podalem, ale nawazniejsze to zeby miala 15cali rozstaw śrób 5x100, i otwór centrujący 57,1mm (czesto piszą 57 w zaokręgleniu) et mozesz miec mniejsze lub wieksze... im mniejsze et tym kola bardziej na zewnatrz sa a im wieksze to tym bardziej wchodzą pod blotnik!
pozdro
no dzięki RangerDN, na pewno skorzystam z Twoich podpowiedzi, ale wydaje mi się że ET nie jest obojętne jak napisałeś pod koniec, bo jeśli będzie większe, to z tyłu będzie obcierało o zaciski, mimo to dzięki, będę szukał takich na jakich Ty jeździłeś
pzdr.
podpinam sie pod temat z pytaniem:
czy do 1.9 TDI (afn) w wersji GT wejdą stalówki 14cali , jesli ktos wie to prosze o odpowiedz i jakie ET najkorzystniej ?
opony mam 185/65/14
czy moze ma ktos jakies inne rady?
[ Dodano: 2008-11-05, 11:52 ]
dodam ze rozstaw mam 4x100