Wysłany: 2008-12-05, 01:00 Skrzywiona i pęknięty rant w feldze 15 cali Artec :(
Dziś miałem nie miłe spotkanie z krawężnikiem, wjechałem z dosyć małą prędkością w dużą kałuże i mnie zarzuciło na krawężnik i stało co się stało, czy da się to jakoś naprawić, zespawać i naprostować. Jeśli tak to gdzie znajdę w Lublinie lub Stalowej Woli taka firmę co mi to zrobi??? Jaka będzie cena takiej naprawy.
_________________ SPRZEDAM Felgi do BMW CMS alu 17" z oponami letnimi 225/45, WAHACZE LEMFORDER TANIO DO VW/AUDI, , przewód klimatyzacji VW/AUDI, opony letnie 4x 175/70/R13, Felgi stalowe 15 cali MB,VW.AUDI
wiesz co moja siostra w mustangu na felgach 17" przy profilu 40 jechala na kapciu i rant felgi oraz cala fela byla w stanie strasznym, koszt naprawy (spawania) jesli znajdziesz sam takiego fachmana to okolo 100wy jesli zlecisz to w sklepie z oponami to oni dadza to komus kto zrobi za 100 plus okolo 50 marży... wydaje mi sie ze maksymalnie ze 150 Cie to wyniesie, ale felga do odratowania jest wg mnie. Kup sobie komplet stalowek za 150-200 max. POZDRO
Nic nie tłumaczy, na zimówkach też można się poślizgać.
Widziałem jak w takim zakładzie naprawy felg aluminiowych koleś naprawił felgę dostarczoną w dwóch częściach .
_________________ "Some things are best left alone
VW Golf"
Silnik: pracuje Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 69 Skąd: warszawa
Wysłany: 2009-01-05, 23:59
Ja 2 lata temu tak skrzywiłam felge........ jeżdziłam po kilku warsztat nikt sie nie chciał podjąć roboty prucz jednego faceta który tak spartaczył naprawe ze szkoda gadać...dało mi to do myślenia czemu reszta nie chciała sie podjąć.
Nie wiem prubuj jak Ci sie uda mi sie nie udało........ale niestety byłam cfansza od faceta i wywalczyłam u niego rekompensate za robote.
[ Dodano: 2009-01-06, 00:00 ] majuDJ, dopiero teraz doczytałam..........to i tak sukes ze tylko tyle.