Mam pytanie jakie proponujecie opony letnie? A jeszcze jedno co się dzieje z kołem jeśli lekko podskakuje z tyłu ? Nie mam korektora hamowania czy to ma wpływ, a może to coś innego?
Ja również mogę w 100 % polecić Fuldy. Mam je już od 2 mies. i spisują się bardzo dobrze
Szczególnie dobrze dają sobie radę na mokrej nawierzchni , na suchej są w miare ciche
Osobiscie do wielu aut kupowalem tam oponki roznych rozmiarow i nie bylo zadnego problemu.Wielu moich znajomych tez jest zadowolonych,mimo,ze na poczatku mieli obawy przed wplata z gory firmie z siedziba w Niemczech.Szybka wysylka,na biezaco informuja mailowo o wysylce itp,no i ceny opon na prawde przystepne nie mowiac o tym,ze przesylka kurierska juz jest w nie wliczona!
Osobiscie do wielu aut kupowalem tam oponki roznych rozmiarow i nie bylo zadnego problemu.Wielu moich znajomych tez jest zadowolonych,mimo,ze na poczatku mieli obawy przed wplata z gory firmie z siedziba w Niemczech.Szybka wysylka,na biezaco informuja mailowo o wysylce itp,no i ceny opon na prawde przystepne nie mowiac o tym,ze przesylka kurierska juz jest w nie wliczona!
ja tam pierdziele,,, moj brat ma duza firme mechaniczna,, i np toyo 205/45/15 kupilem po 260 zl gdzie cena katalogowa to 430 zl,,, wiec??;p
Gdzie Ty tam widzisz 430zl?Ja tam widze za 270,ale swoja droga to jakis dziwny ten rozmiar podales.Nie lepiej kupic 195/50R15?W takim rozmiarze Toyo Proxes T1-R maja po 161,20gr z przesylka,wiec po co przeplacac?Np.Barum Bravuris 154zl,wiec to na prawde nie jest drogo! Nawet GoodYear-y,Pirelli czy Dunlopy maja ponizej 200zl,tylko Michelin przekracza ta wartosc.