może i lepiej wygląda jak ET jest mniejsze tylko musisz uważać żeby nie wyszło na to że ET jest za małe felga nie chce chować sie za nadkole i wtedy zaczynają sie kłopoty, tak jak ja miałem na moich poprzednich alusach (ET 25) jak siadły mi dwie lub 3 osoby na tyle to na nierównościach tylne opony tarły o nadkola i pojawia sie problem kombinacje żeby usztywnic auto albo jeszcze nie wiadomo co
dzięki za odopowiedzi, no ale te felusie mi się naprawdę podobają
jeśli są warte swojej ceny, prosiłbym o infrmację a raczej o ukazanie mi różnicy poprzez jakieś fotki, jeśli ktoś ma felgi na seryjnym zawieszeniu z ET30 i ET35 niby to 5mm różnicy tylko no nie?
ja mam w swoich felgach et15 i jest dobrze oczywiście trzeba było troche zaklepać ranty ale teraz nawet jak siądzie 3 osoby to nie ociera z tym że ja mam oponke naciągniętą z profilem 50
ja mam w swoich felgach et15 i jest dobrze oczywiście trzeba było troche zaklepać ranty ale teraz nawet jak siądzie 3 osoby to nie ociera z tym że ja mam oponke naciągniętą z profilem 50
o a masz jakieś fotki jak wygląda ET15? na samochodzie
tylko załóż opony profil 45 (polska droga ich nie zniszczy ) bo te co napisałeś mają za duży profil i felga będzie się wydawała mniejsza niż jest taka mała sugestia