Mam zamiar zakupić alufelgi do mojego golfa ale nie wiem jaki rozmiar byłby dobry ?? Mam Golfa 1,6 CL i standardowe zawieszenie . Ważne żeby było bez żadnych zmian w zawieszeniu ( kupić i założyć ). Co mógłbym kupić proszę o rady, sugestie ?
Ja mam 195/55/15 i nic nie obciera.Kiedyś na jeden dzień wsadziłem 17-tki na 205/40 i też nic nie tarło,tylko to już lekka przesada.Strasznie sztywno.Ps.mam seryjne zawieszenie.
Drpiorko, dobrze piszesz dzisiaj sprawdzalem i CL Koła stalowe o rozmiarze 5,5J x 13 opony 175/70 R13 T (z wyjątkiem TDI) zas GT
15" aluminiowe felgi BBS model LM, ogumienie 195/50 R15 a GTI 15" aluminiowe felgi BBS model LeMans, ogumienie 195/50 R15
(w modelu 16v model Monte Carlo, ogumienie 205/50 R15
Mam zamiar zakupić alufelgi do mojego golfa ale nie wiem jaki rozmiar byłby dobry ?? Mam Golfa 1,6 CL i standardowe zawieszenie . Ważne żeby było bez żadnych zmian w zawieszeniu ( kupić i założyć ). Co mógłbym kupić proszę o rady, sugestie ?
Witam! znajomy ma w gti 17/195/40.Efekt nieziemski,choć troszke twardy.Osobiscie polecam 16"