Wysłany: 2010-01-07, 22:05 Najładniejsze fele do MK3
Hello
Szukam na nowy sezon felg do czarnego 3-drzwiowego golfa 3 na lekkiej glebie -40
Jakie możecie polecić alusy najlepiej 15" ? Jest to spory dylemat, ponieważ to wybór na dłuższy czas, a autko musi się fajnie prezentować, poniżej zamieszczam kilka linków z Allegro. Z góry dzięki za pomoc w wyborze i proszę o propozycje, ewentualne zdjęcia MK3 na fajnych alusach lub linki.
Silnik: vr6 Pomógł: 7 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 549 Skąd: Nowy Staw City :D
Wysłany: 2010-01-07, 22:16
ja bym nie kupił żadnych z tych "plastikowych" felg na allegro można dorwać w dobrych cenach ładne felgi typu Brock, borbet czy RH cap i jakościowo jak i w wyglądzie sa o wiele lepsze
Silnik: 1,6 AEE Pomógł: 11 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 302 Skąd: Dębica
Wysłany: 2010-01-08, 12:57
noname_conek napisał/a:
ja bym nie kupił żadnych z tych "plastikowych" felg na allegro można dorwać w dobrych cenach ładne felgi typu Brock, borbet czy RH cap i jakościowo jak i w wyglądzie sa o wiele lepsze
Zgadzam się. Poszukaj czegoś markowego typu Dezent, Borbet itp. Na pewno będziesz zadowolony z wyglądu a jakość i trwałość o wiele lepsza od zaprezentowanych przez Ciebie.
wszystkie wyglądają świetnie ale tylko wyglądają. Z wytrzymałością gorzej. Tak jak koledzy Ci mówią, jak chcesz trochę pojeździć to lepiej używane ale jakieś porządniejsze.
Żadne z tych co podałeś. Tak jak piszą koledzy powyżej. Wjedziesz na niskim profilu opon w pierwszy lepszy dół i ta chińszczyzna będzie pogięta. Kolega takie kupił do Laguny, sprzedał po 2 miesiącach jako krzywe bo trwałość jest naprawdę lipna. Używki ale markowe i będziesz napewno zadowolony
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Myslalem o szerokiej stali, ale jakos mi przeszlo... Teraz mam go na zimowkach na 14 ori, ale czarnych i jakis taki smutny mi sie wydaje,malo rzucajacy sie w oczy A niedlugo wiosna wiec zaczynam szukac czegos... Najlepiej jakies 16 z oponkami na 2 sezony
Silnik: 1.9 TD Pomógł: 47 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 1344 Skąd: TJE
Wysłany: 2010-02-02, 00:45
Szukaj coś z BBSów RS lub RM oczywiście skręcane..niestety bardzo droga opcja...ale pięknie też wygląda poszerzana stal czyli poszerzane stalówki VW...poszukaj też starych Merców w polerce.. wiem co mówię...