Wysłany: 2011-08-24, 18:57 jakie to felgi potrzebuje pomocy
jakie to felgi potrzebuje pomocy????
oraz moze jakies sugestie co z nimi zrobić???
[ Dodano: 2011-08-26, 17:47 ]
NIE WIEM JAK SPRAWDZIC JAKI TO ROZMIAR FELG ITP A MUSZE KUPIC STALOWE NA ZIME. WIEM ZE POPRZEDNI WLASCIEL COS MAJSTERKOWAL I PRZERABIAL
Silnik: 1.9 Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Lip 2011 Posty: 240 Skąd: Centrum
Wysłany: 2011-08-30, 15:35
NA oponie masz napisane, że to felgi 14. Zdjęcie tak niewyraźne ale coś tam widać. Zdejmij se dekielek to będziesz wiedzieć jaki to rozstaw śrub oraz ile bo powinno być wybite. Myślcie ludzie myślcie!!
a jaki to jest zły rozstaw śrub? Golfy mają 4x100, otwór centrujący 57,1. Jak chcesz założyć inny rozstaw to dystanse zmieniające rozstaw kupujesz na allegro.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Jak chcesz założyć inny rozstaw to dystanse zmieniające rozstaw kupujesz na allegro.
to też nie do końca takie proste rezwiązanie trzeba pamiętąć że przy takiej modyfikacji felga musi mieć idpowiednie ET żeby poprostu nie wyszła za bardzo na zewnątrz
glass13 4 x108 to rozstaw audi poszukaj lepiej cos z 4x100 bo niewiem co to za felgi ale wydac na nie z 500 zł i potem drugie tyle na dystansy tez delikatnie mija sie z celem