logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
GOODRIDE SW601 175/65R14 H zima
Autor Wiadomość
sebus1302 
sebus1302

Silnik: 1,9 TDI
Wysłany: 2008-10-11, 07:25   GOODRIDE SW601 175/65R14 H zima

Witam fachowców!
Mam problem z doborem opon zimowych do swojej "trójeczki". W temacie podałem model jaki mnie interesuje, czy jest ktoś kto może z nich korzystał i może obiektywną ocen ę wydać na ich temat? W necie znalazłem tylko jedną opinię, bardzo pozytywną, ale to trochę mało. Z góry dziękuję za pomoc. Jeśli ma ktoś jakieś inne propozycje opon to chętnie się z nimi zapoznam. POZDRO :-)

Jacol 

Silnik: 1.6 75KM ABU
Wysłany: 2008-10-12, 17:16   

Jedna opinia to tyle co nic. Ja osobiscie zdecydowalem sie na Debice Frigo2. 165/70/13. Ma pociachany i dosc gleboki bieznik ktory mi pasuje bo dojazd pod gorke do swojego domu mam raczej sredniawy i czesto zapominaja o odsniezaniu. Scigac sie tym nie bede wiec nie musze sie pakowac z pieniedzmi w niewiadomo jakie opony a do tego frigo ma dobra zywotnosc. Mam kilku znajomych jezdzacych na niej i sa zadowoleni. Jesli chodzi o zime to wolalem nie kombinowac i wybrac cos co jest dobre i relatywnie tanie. Zgrzyt bedzie przy wyborze lata, tam zacznie sie zabawa w wybieranie opony ;) Jeszcze co do frigo: nie kupowac goodyear'a z tym samym bieznikiem bo doplacamy do logo.

kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu