Silnik: 1.4 ABD 60KM + LPG Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 154 Skąd: Jelenia Góra / Bogatynia
Wysłany: 2008-11-30, 18:09 Dekielki do oryginalnych felg VW
Posiadam oryginalne felgi VW Orlando i chcę kupić do nich dekielki.
Zwracam się z pytaniem do posiadaczy fabrycznych kółek - czy oprócz tego dekla, którego nie mam, potrzebuje jakiś element do przymocowania go.
Te oryginalne dekielki maja takie jak by zatrzaski na środku i wokół tego koło z drutu(coś jak w kołpakach) i taki plastykowy bolec który wchodzi w brzeg.
Silnik: 1.4 ABD 60KM + LPG Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 154 Skąd: Jelenia Góra / Bogatynia
Wysłany: 2008-11-30, 22:11
Mermit87, widzę, że mam dokładnie takie same felgi oraz wersję wyposażenia jak Ty. Jak znajdę na alledrogo dekielki pasujące do mnie to podeślę Ci zdjęcia do fachowej ekspertyzy
Wysłany: 2008-12-08, 16:53
A jak myślicie odnośnie podobnych dekli, wymiary podane na aukcjach są takie same jak dokładne z tego modelu felg, do tego wystawione przez jednego użytkownika.
Niby takie same, rozmiar się zgadza, jednak wybrał bym te które ci wcześniej podesłałem, te powiększ sobie oba zdjęcia tyłu tych dekielków i zobacz emblematy, wydaje mi się że te z tym dużym znaczkiem nie są oryginalne, ale 100% pewności nie mam.
Myślę że te: http://allegro.pl/item499...lne_vw_bcm.html