Wysłany: 2010-01-04, 22:16 da sie zrobic lepszy efekt?? (polerowanie felg)
witam wszystkich
Dziś postanowiłem przy polerować 6cm ranty w moich BORBETACH BS
INSTRUKCJE POLEROWANIA ZNALAZŁEM W NECIE
WYSZŁO MI COŚ TAKIEGO UŻYWAŁEM PASTY AUTOMAX BO W SKLEPIE INNEJ NIE MIELI
MAM PYTANIE DA SIĘ CZYMŚ JAKOŚ POPRAWIĆ LEPSZY EFEKT LUSTRA???
Silnik: Zwanzig Jahre (ABF) Pomógł: 11 razy Wiek: 21 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 906 Skąd: GSL
Wysłany: 2010-01-04, 23:05
ja miałem w poprzednim golfie fire&ice i robiłem wiertarka i filc polerski i pasta autosol a potem pasta w kostce i efekt taki jak kolega wyżej dał linka a w nim procent dał swoja felge
ja miałem w poprzednim golfie fire&ice i robiłem wiertarka i filc polerski i pasta autosol a potem pasta w kostce i efekt taki jak kolega wyżej dał linka a w nim procent dał swoja felge
Dzięki dziś to przetestuje
[ Dodano: 2010-01-05, 06:52 ]
a jak dbałeś o efekt lustra???
ja bym płynu do naczyń nie stosował. Powierzchnia po paście jest jak po wosku woda sie skrapla, zawsze jest to jakieś zabezpieczenie a płyn do naczyń odtłuszcza i myje wszystko włącznie z powłoką po paście
Silnik: 1.8 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 206 Skąd: EKUtno
Wysłany: 2010-01-30, 22:24
Radi mk3 napisał/a:
pustylol napisał/a:
plynem do mycia naczyn smialo można pucowac
ja bym płynu do naczyń nie stosował. Powierzchnia po paście jest jak po wosku woda sie skrapla, zawsze jest to jakieś zabezpieczenie a płyn do naczyń odtłuszcza i myje wszystko włącznie z powłoką po paście
2lata doświadczen w ten sposób mycie lacków i baja jest nie mówię nic co może zaszkodzić rzecz sprawdzona radi ale to trzeba obgadac na majovwce przy 07
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum