Wysłany: 2010-01-04, 22:16 da sie zrobic lepszy efekt?? (polerowanie felg)
witam wszystkich
Dziś postanowiłem przy polerować 6cm ranty w moich BORBETACH BS
INSTRUKCJE POLEROWANIA ZNALAZŁEM W NECIE
WYSZŁO MI COŚ TAKIEGO UŻYWAŁEM PASTY AUTOMAX BO W SKLEPIE INNEJ NIE MIELI
MAM PYTANIE DA SIĘ CZYMŚ JAKOŚ POPRAWIĆ LEPSZY EFEKT LUSTRA???
_________________ Moje padło:D
autko powinno lezec na ziemi jak suka obok nogi swojego pana"
Silnik: Lezy na Palecie Pomógł: 16 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 1275 Skąd: GSL
Wysłany: 2010-01-04, 23:05
ja miałem w poprzednim golfie fire&ice i robiłem wiertarka i filc polerski i pasta autosol a potem pasta w kostce i efekt taki jak kolega wyżej dał linka a w nim procent dał swoja felge
ja miałem w poprzednim golfie fire&ice i robiłem wiertarka i filc polerski i pasta autosol a potem pasta w kostce i efekt taki jak kolega wyżej dał linka a w nim procent dał swoja felge
Dzięki dziś to przetestuje
[ Dodano: 2010-01-05, 06:52 ]
a jak dbałeś o efekt lustra???
_________________ Moje padło:D
autko powinno lezec na ziemi jak suka obok nogi swojego pana"
ja bym płynu do naczyń nie stosował. Powierzchnia po paście jest jak po wosku woda sie skrapla, zawsze jest to jakieś zabezpieczenie a płyn do naczyń odtłuszcza i myje wszystko włącznie z powłoką po paście
Silnik: 1.8 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 136 Skąd: EKUtno
Wysłany: 2010-01-30, 22:24
Radi mk3 napisał/a:
pustylol napisał/a:
plynem do mycia naczyn smialo można pucowac
ja bym płynu do naczyń nie stosował. Powierzchnia po paście jest jak po wosku woda sie skrapla, zawsze jest to jakieś zabezpieczenie a płyn do naczyń odtłuszcza i myje wszystko włącznie z powłoką po paście
2lata doświadczen w ten sposób mycie lacków i baja jest nie mówię nic co może zaszkodzić rzecz sprawdzona radi ale to trzeba obgadac na majovwce przy 07
_________________ sprzedam graty mk3 passat b3 silnik vr6 felki keskin schmidt