dokładnie-bo podobają mi się takie kółka,a na forum wyczytałem felgach,które łatwo sie krzywią.Wiec skoro znacie sie tak bardzo na tym-pytam o zdanie może któryś z was był w posiadaniu owych(bądz tej marki) - warto wiedzieć....prawda??pozdrawiam
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 400 Skąd: Medyka
Wysłany: 2008-10-06, 20:14
Hmmm widzę że masz silniczek 110 KM więc na pewno jeździsz zdeka szybciej ,sam znasz stan naszych dróg więc jeśli to co piszą inni o tych felgach to lepiej sobie je daruj i kup używane z dobrej firmy np byłe felgi mcsync jego kumpel sprzedaje bardzo fajne felgi w dziale Sprzedam sam bym je kupił gdybym miał kasę
może któryś z was był w posiadaniu owych(bądź tej marki)
dobrze by było wiedzieć jeszcze jaka to marka, bo podejrzewam ze chinory je robią a każdy dystrybutor wkleja swoje logo i sprzedaje pod swoją nazwą
bał bym się ze się szybko zniszczą, nie wiadomo co to za materiał itd, lepiej kupić coś spod znanej marki
wszystkie 3 wymienione sa masowo robione w chinach,takze jak na moje to odradzam je i rowniez proponuje cos za ta sama cene z uzywanych ale niemieckich firm,moga byc nawet lekko poszorowane albo porysowane a za ich polerke w zakladzie zaplacisz nie znaczną cene, a wypolerują Ci tak ze bedziesz sie cieszyl jak z tych ktore pokazales. kupilem takie jak pokazales nowe,polerowane,przesylka gratis i wogle wszystko super, jezdzilem na nich i bylo naprawde super az do momentu gdy wpadlem w dziure przy predkosci 50-60,czyli stosunkowo nie duzo, po tym czulem drgania na kierownicy od tego koła co wpadlo w dziure i bylo slychac specyficzne buczenie,oczywiscie pojechalem felge wyprostowac,spoko. podczas wypadku inna felga dostala bocznie od kraweznika , tak sie pokrzywila ze nie chcą brac jej do prostowania wogle, takze nie polecam. dodam ze jezdzilem z profilem opony 40 , zatem moze jak bys do tych felg zalozyl 50-55 to moze dluzej je bys utrzymal w dobrym stanie....
wszystkie 3 wymienione sa masowo robione w chinach,takze jak na moje to odradzam je i rowniez proponuje cos za ta sama cene z uzywanych ale niemieckich firm,moga byc nawet lekko poszorowane albo porysowane a za ich polerke w zakladzie zaplacisz nie znaczną cene, a wypolerują Ci tak ze bedziesz sie cieszyl jak z tych ktore pokazales. kupilem takie jak pokazales nowe,polerowane,przesylka gratis i wogle wszystko super, jezdzilem na nich i bylo naprawde super az do momentu gdy wpadlem w dziure przy predkosci 50-60,czyli stosunkowo nie duzo, po tym czulem drgania na kierownicy od tego koła co wpadlo w dziure i bylo slychac specyficzne buczenie,oczywiscie pojechalem felge wyprostowac,spoko. podczas wypadku inna felga dostala bocznie od kraweznika , tak sie pokrzywila ze nie chcą brac jej do prostowania wogle, takze nie polecam. dodam ze jezdzilem z profilem opony 40 , zatem moze jak bys do tych felg zalozyl 50-55 to moze dluzej je bys utrzymal w dobrym stanie....
dzieki właśnie o to mi chodziło
ale i dziękuje wszystkim za razem i serdecznie podrawiam
Silnik: 1.9TD Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 16 Sie 2007 Posty: 89 Skąd: Wodzisław Śl
Wysłany: 2008-10-10, 18:19
Miałem te felgi tylko że 14 http://moto.allegro.pl/it...ane_nowosc.html
Też są bez firmowe a przy uderzeniu w krawężnik nie skrzywiła się nic więc nie wiem jakie to miałeś felgi że po wjechaniu do dziury się skrzywiła musiała być głęboka ta dziura. Pozdro
tygrys537, 15", szerokość od 6-9 cali, wiadomo im szersza tym fajniejsza, ET 35-45 w zależności od szerokości, osadzenie 57,1mm , opona najlepiej 195/50R15