Mysle ze takie pasuja, polerka nie bedzie zbyt duzym kontrastem do ciemnego auta
chyba kolego się pomyliłeś, właśnie najlepszym kontrastem będzie polerka na felach i czarny lakier. Do tego nie wiem czy masz już wypolerowany tłumik jak nie to też możesz go zrobic : )
[ Dodano: 2011-12-30, 15:13 ]
Fele sa fajne ja np w nich tylko wypolerowal rant :-)lub tez by ciekawie wygladalo srodek felgi na czarno a caly rant polerka
No polerka tak, ale całości, nie sam rant, bo na moje spolerowany rant wygląda dobrze gdy ostro odcina się od reszty felgi a tutaj w ramiona przechodzi dosc płynnie
poleruj całe beda piekne i potem od razu do mnie możesz pisac zebym przerzucił na Ciebie moją chorobę codziennego mycia auta albo chociaż samych kół i latania ze szmatka
Kolego ja bym wypolerował sam rant na lustro a środek na białą perłe.Gwarantuje Ci że do autka spasują Ci tak że bedzie miazdżyć pałe. Tylko wez pod uwage to ze oprucz dbania o czystość to przynajmniej raz w miesiącu musisz sie poświęcić i je wypolerować bo zajdą Ci białym mlekiem. Ale nic nie zmienia faktu że satysfakcja z efektu wypolerowanej feli jest bezcenna pozdro