RADNY, WANLI to jak dlamnie dobra firma, bo keidyc siostra miala je w swoim aucie i jak jedzialem to dobrze sie trzyma, przy hamowaniu niema problemow.... ale toyo to bardziej znana firma i ztego co czytalem to podobno dobre oponki, duzo osob jekupuje i nienazeka...a ja moge polecic WANLI gdyz sa tansze a dobre
rozmiarowo to 185/60/14 a co do firmy w miare tanie a dobre sa klebery i Barumki
A ja mam debice frigo 2, calkiem niezle.
Zreszta kupowalem na szybko od razu po zakupie samochodu, wiec nie stac mnie bylo na drozsze
A rozmiarowo polecalbym 175/65/14, lepiej miec wezsze na zime - lepsza przyczepnosc.
RADNY, te oponki ma mój znajomy w pasku i sam mi je polecał, twierdzi że stosunek ceny do jakości i komfortu prowadzenia auta jest oki
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Fasol [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-27, 10:14
nie kupujcie WANLI miałem takowe na Mitsubishi Eclipse 1G i nie szło tego wychamować,a na mokrej nawierzchni to jak po lodzie,a poza tym szybko się ścierają
Fasol, powaga?? bo jechałem tym paskiem i nic takiego się nie działo??? sprzeczne opinie, zaczekajmy aż ktoś się jeszcze wypowie co miał do czynienia z nimiFasol, pozdro
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Fasol [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-27, 10:20
jeżeli chodzi o właściwości jezdne to się zgodzę- są miękkie,nie huczą... ale miałem je cały rok i conieco mogę o nich powiedziec. Owszem cena nie jest duża,ale pamiętajcie,że gdy nagle przyjdzie wam przychamować to samochód leci... Mi po jednym sezonie jazdy (normalnej,bez szaleństw) zjadło 4,5 mm bieżnika
Fasol, czyli są aż za miękkie, dzięki bo sam chciałem je kupić
ja sie panowie podlacze do tematu bo nie chce nowego zakladac....co sadzicie o tych oponach?? http://moto.allegro.pl/it...5_r14_2504.html
zastanawiam sie czy ich nie kupic (chce je na stalowe kola zalozyc)