Witam. W poprzednim mk3 miałem na seryjnym zawieszeniu oponki 195*50R15 na felgach 7 calowych o ET25 i przy komplecie osób na nierównościach obcierało mi o ranty nadkola ale oponki nie wystawały aż tak bardzo więc myślę, że ET28 mogło by być OK ale głowy nie daje. Najlepiej jeśli masz możliwość założenia i sprawdzenia tych felg i przekonasz się że nie obcierają no to w porządku, ale jeśli nie możesz tego sprawdzić przed zakupem to raczej poszukaj innych (ET35)
a jakie sztywne zawieszenie byscie polecili chodzi mi czy tu rozchodzi sie glownie o same sprezyny czy moze razem z amorami? moze macie jakies propozycje
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-07-13, 14:19
Ja bym ci zaproponował kayaba gazowe i sprężyny obnizone -40 i utwardzone, chyba, ze wolisz dołożyć i kupić gewinde. A jeśli amory masz bardzo twardze te seryjne to wystarczają utwardzone sportowe sprężyny.