Witam !
pięknie, szeroko - na lakier nie patrzec, to można zawsze przemalowac..
Mam tylko zasadnicze pytanie , czy da rade je bezkolizyjnie do gofera zaadoptowac?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=461636286
i co
No mi sie podobaja, jak tylko wejda to zdaje sie, ze wejde w posiadanie droga kupna.
mam nadzieje, ze w dobrym miejscu umiescilem ten watek, a moze ciekawostki allegro
Pzdr_R
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 400 Skąd: Medyka
Wysłany: 2008-10-21, 20:54
Ja bym kupował za takie pieniądze )) w tym kolorze co są w tej chwili to normalnie fantazja ciekaw jestem jak by to wyglądało na aucie jeśli byś je kupił daj foty jak to wygląda na aucie:D
Silnik: BFH, ALH, 2E Pomógł: 16 razy Wiek: 25 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 322 Skąd: GDA
Wysłany: 2008-10-31, 00:29
Kolego pamiętaj, że ty masz 5x100, a tamte felgi są 5x112 co oznacza, że musisz wrzucić dystans ze zmiennym rozstawem śrub. Przy ET45 taka felga by za żadne skarby świata nie weszła do Golfa (ET35 przy 9" wchodzi na styk).
Musiałbyś do tego wrzucić dystans zmieniający rozstaw minimum 10mm, aby ta felga dała się założyć tak, aby nie uderzyła w belkę z tyłu i w amory z przodu.
..a tamte felgi są 5x112 co oznacza, że musisz wrzucić dystans ze zmiennym rozstawem śrub. Przy ET45 taka felga by za żadne skarby świata nie weszła do Golfa (ET35 przy 9" wchodzi na styk).
hej!
opis aukcji się zmienił - było 5x100, czyli odpada. Zawieszenie zmienione - zostanę przy 16"
Wiem juz, ze przy 9" to et35. Dzięki !
Pzdr_R