Silnik: 1.4 ABD + gaz
Wysłany: 2007-12-27, 23:10 205/40/17
witam
zakupiłem felgi o wymiarze podanym w temacie , może ktoś ma już jakieś doświadczenia w jeździe z na takich felgach? co zrobić żeby nie obcierały bo domyślam się że będą... nie znam ich et niestety ...
napewno gumy usztywniajace powinienes zalozyc ja mysle ze powinny wejsc moj znajomy ma felgi 16 calowe z tym ze 55 oponka no i szerokosc chyba taka sama nawet:D auto nie ma wolnej przestrzeni na pierwszy rzut oka pomiedzy kolem a nadkolem ale nie jest tak tragicznie tylko ze tam musi byc sztywne zawieszenie no i czywiscie przy takim niskim profilu opony kazda dziurke odczujesz na tylku takze w imie wygladu musisz zrezygnowac z komfortu caklowicie ale wyglad bedzie pewnie kozacki:D:D:D
[ Dodano: 2007-12-28, 22:14 ]
poprawka on ma szerokosc 215 i jest cacy:P
No i jak mówiłem kupiłem takie felgi właśnie i latam bez problemu idealnie pasuje wszystko jest super i jeszcze na nich z 4centy w dół pójdzie zawiecha polecam takie rozwiązanie