Witam, szukam warsztatu, w którym solidnie naprawią mi podłogę i odrazu zakonserwują. Mam dziurę i potrzebuję kogoś kto zrobi to solidnie.
Z góry dziękuję za pomoc
Myślałam, żeby całość odrazu zrobić ale właśnie nie wiem ile kosztuje taka robota
Nie dyskryminuje Cię, ale nie wiem jakie masz umiejętności jeśli chodzi o auta.
Na bank byłoby taniej gdybyś rozebrała Golfa sama, czyli wyjęła siedzenia i kanapę, zdjeła plastiki i wyciagnęła wykładzinę, potem wygłuszenia.
Blacharzowi zostawiasz wycięcie rdzy, pospawania i konserwację. Największym tego plusem jest to, że widzisz jak zostało to wykonane przy odbiorze.
Widziałem pracę dobrego i uczciwego co najważniejsze człowieka, który lakierował auto uzytkownikom tego forum z dobrym skutkiem. Info na PW.
Bez obejrzenia podłogi nikt nie poda Ci ceny za włożona pracę i materiały. Może nie jest źle i będzie tanio, może jest tragicznie i trzeba spawać pół podłogi.
katarzyna89 napisał/a:
biorąc pod uwagę, że mam kombi.
Myślę, że nie ma to więksego znaczenia
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
nie wymyslaj gosc ja mam dziure na odprowadzeniu widac lekko dywanik potrzeba kawalka blachy 10x10 naspawac i po zawodach nalozyc konserwacje i smiga znow jak nowy
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
a ja mówię na żarty pracowałem z tym chłopem 5 lat i wiem co potrafi a on sam w zawodzie robi już lat 20 tak ze jakiegoś pajaca nie polecam co dywan kijem podpiera zna się na robocie zrobił by tanio i dobrze proponuje choć zadzwonić i się zapytać wstępnie o cenę i będziesz już miej więcej wiedziała jakie koszta są czy tanio czy drogo już mu o tobie wspominałem Kasiu tak ze nie ma problemu żebyś podjechała jak się już zdecydujesz
Ja piszę o robieniu podłogi na poważnie, a nie na sztukę.
no tak wiadomo ze dywaniki trza wyciagnac uprzatnac parcha ale nie ma ma jakiejs tragedii. oczywiscie dziura w podlodze to tragedia ale auto kosztowalo mnie 1 wyplate wiec wiele od niego nie wymagalem a dziura nie jest przez pol podlogi tylko na odprowadzeniu. dlatego ciekawi mnie cena takiej roboty na gotowo
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}