Polecicie mi dobrego lakiernika z Warszawy? Do pomalowania GOLF IV, dokładniej prawe drzwi od kierowcy, błotnik prawy, maska, lusterko, zderzak. I pytanie - przy okazji czy taki lakiernik dobrze usunie korozję z klapy bagażnika? Proszę też o podawanie adresów. JA ciągle coś szukam, coś znajdę to poproszę o opinie.
Silnik: 1.6
Wysłany: 2011-08-30, 14:17
Witam.
Od dawna śledzę to forum, a jako że niedawno miałem stłuczkę i oddawałem Golfika do naprawy mogę z czystym sumieniem polecić właśnie firmę Solidny-Blacharz.
Wszystko idealnie poskładali i polakierowali, tak że auto wygląda lepiej niż przed wypadkiem bo już nie ma ubytków spowodowanych moją nieuwagą )
Nie wiem jak z cenami bo naprawa z oc sprawcy bezgotówkowa. Obsługa miła i profesjonalna, auto po pięciu dniach miałem do dyspozycji 100% sprawne, umyte, także pełna kultura.
Silnik: 2.0
Wysłany: 2011-09-08, 20:42
Ja także miałem kilka przygód z różnymi lakiernikami. Niestety, tylko jeden stanął na wysokości zadania, a mianowicie firma Puller ( http://www.puller.com.pl/ ) która malowała mi drzwi z przodu od strony kierowcy.
Drzwi no powiem, że idealnie zrobione nie widać żadnych zarysowań, jak nówka
Polecam, bo pracują tam cudotwórcy, którzy poprawili robotę po poprzednich "fachowcach "
Silnik: 1,3
Wysłany: 2011-09-15, 18:42
Witam!
to mój pierwszy post! Chciałbym polecić firmę Puller, gdyż (stety i niestety) korzystałem z ich usług. Niestety, bo miałem poważny wypadek wymagający ingerencji blacharza i lakiernika, a stety, bo Puller wykonał super robotę! Uwinęli się w kilka dni i samochód jak nowy!
Polecam!!
Nie patrzcie na tańsze warsztaty, idź do Pullera od razu