Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Elektryk i blacharz potrzebny (Warszawa)
Proszę o kontakt do dobrego elektryka (coś z obrotami) i blacharza (wgniecenie na drzwiach). Interesuje mnie Warszawa.
-

lechuu - Berbeć
Witaj kolego, jeśli jeszcze nie ogarnąłeś tematu to polecam mojego kumpla w Markach który robi mechanikę elektrykę a jego brat w warsztacie obok blacharkę, ceny bardzo przyzwoite
Ma na placu mk3 1.4 3D do rozbiórki i silnik od 1.9 który niedawno wylądował na złomie
Marki ul. Ludwika Solskiego
691 697 839
Ma na placu mk3 1.4 3D do rozbiórki i silnik od 1.9 który niedawno wylądował na złomie
691 697 839
- ogi83
- Berbeć
Re: Elektryk i blacharz potrzebny (Warszawa)
lechuu napisał(a):Proszę o kontakt do dobrego elektryka (coś z obrotami) i blacharza (wgniecenie na drzwiach). Interesuje mnie Warszawa.
Elektryka już masz podanego, a jeśli chodzi o blacharza to jedź na Targówek. Może drożej niż u niektórych, ale przeżyć się da. Strona www z namiarami.
Ostatnio edytowano 27 lis 2014, o 21:03 przez tinek, łącznie edytowano 1 raz
-

tinek - Berbeć
ogi83 napisał(a):Witaj kolego, jeśli jeszcze nie ogarnąłeś tematu to polecam mojego kumpla w Markach który robi mechanikę elektrykę a jego brat w warsztacie obok blacharkę, ceny bardzo przyzwoite
691 697 839
Naprawiałem niedawno szyberdach, dzięki wielkie za kontakt. Cena, czas naprawy i wykonanie rewelacja ! Z pewnością wrócę jak będę potrzebował fachowej pomocy.
-

Lolenzis - Czytacz
ARTURO33 napisał(a):No szczerze to nie wiem czy da się przeżyć.Byłem tam z Pasiorem B5 fl,żadnych wgnieceń-pytałem o lakier-normalny akryl i bez zmiany koloru.Cena mnie zabiła-8 tysi na start
Mówiłem, że nie jest tanio
A gdzie ostatecznie oddałeś wóz i ile zapłaciłeś?-

tinek - Berbeć
• Strona 1 z 1