2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
hmm wszystko wporzo może mam jakis spaczony gust ale czy te brewki na swiatlach to takie wielkie zlo ? szczerze mam narazie seryjnego golfa niedawno zakupionego narazie sie borykam z problemami finansowymi i naprawami mechanicznymi( sprzęgło zdechło ) ale jak to juz pojdzie w niepamiec to mam zamiar dokupic pare ozdabiaczy aczkolwiek na german style raczej mnie nie bedzie stac PRzeginac tez nie mam zamiaru bo niechce zeby moj golf wygladal jak choinka w supermarkecie O_O
Silnik: pracuje jak złoto Pomógł: 144 razy Wiek: 30 Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 4016 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2011-02-13, 21:10
[ Dodano: 2011-02-13, 21:12 ]
civic wyglada jak wyglada ale ciekawe jak to jeździ... duzo aut w polsce wyglada patologicznie ale wiekszosc jeździ megaostro....