Wysłany: 2009-11-18, 14:51 Uporządkujcie tematy styl
Założyłem ten temat chwilowo. Można go skasować... ale chce zasygnalizować o bałaganie w dziale styl.. żeby administracja sie zajęła tym działem.
Trzeba uporządkować tematy i zrobić je na porządnie i zamknąć jako poradnik dla każdego a nie bijatykę twój styl to nie styl mój styl to styl...
a zresztą czytając to wszystko to istnie zerżnięte z vwgolf.pl
powiadom autora i powiedz, że możemy mieć do czynienia z plagiatem jesli tak jest faktycznie bo mi się czytac nie chce i sprawa będzie do wyjasnienia/usunięcia
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2009-11-18, 16:33
e2 napisał/a:
powiadom autora i powiedz, że możemy mieć do czynienia z plagiatem jesli tak jest faktycznie bo mi się czytac nie chce i sprawa będzie do wyjasnienia/usunięcia
zastanawiam sie czy te tematy wogole sa potrzebne u naas na forum ,tylko w nich sa kłotnie.
Silnik: 1.9 TD Pomógł: 47 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 1344 Skąd: TJE
Wysłany: 2009-11-18, 17:49
Ja uważam że takie coś powinno być bo są to najpopularniejsze style G3 a nie jakiejś hondy w stylu japan...itd Uporządkować można czemu by niee ale by to nie zginęło w śród wszystkich tematów...
Zgadzam sie Pascal, ale to ktoś musi zrobić co sie zna na tym ja o Culcie mogę napisać a co z resztą...
to musi być opracowane dodane fotki poglądowe i zamknięte żeby nie było.. jakiś dyskusji tu..
Proszę żeby zgłosiły sie osoby które zajmą sie dana odmiana tuningu napiszą ja i prześlą do administracji tam zostanie ona oceniona i zamieszczona w dziale STYL. Możliwość jest taka że jedna osoba może sie zgłosić do kilku styli by je opracować..
Lista styli i chętnych do opracowania:
German Style - Pascal
Cult Style - PRUSAK
Rost
Rat
Retro
VIP - Edek12345
Silnik: 1.9 TD Pomógł: 47 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 1344 Skąd: TJE
Wysłany: 2009-11-24, 07:03
PRUSAK napisał/a:
Proszę żeby zgłosiły sie osoby które zajmą sie dana odmiana tuningu napiszą ja i prześlą do administracji tam zostanie ona oceniona i zamieszczona w dziale STYL. Możliwość jest taka że jedna osoba może sie zgłosić do kilku styli by je opracować..
Lista styli i chętnych do opracowania:
German Style
Cult Style - PRUSAK
Rost
Rat
Retro
VIP
Myślę ze to podstawowe które dotyczą Golfa 3.
Ja już opisałem Germana ale mogę opisać jeszcze bardziej szczegółowo dodać więcej fot i wogóle także Pascal - German Style