jutro sprawdzę nr ale to napewno nie od zmieniarki bo to jest jakby betonowe w ramce i się porusza coś na zasadzie silniczka wibrującego w telefonie...
A co do etka to możesz mi przesłać ten program jakoś??
LeszekGT, to jest pompa do dachu zeby sie skladal i rozkladal to wiem ale to co ja mam to ma
nr: 3418032
a+IV
coś takiego odczytałem
przecież od tego nie ma jak odchodzić żaden przewód...
obudowa jest metalowa a w środku jest taki ciemny metal który drży... jakby na jakiś zawiasach i... to jak wibracja w tel...
a wiecie co wymyśliłem są wersje z elektrycznym dachem i bez moja jest bez wiec zamontowali to żeby ciężar tego był równy ciężarowi pompy do dachy tylko po co to tak się rusza??
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 78 razy Wiek: 27 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 3769 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2009-07-21, 12:31
tam na stronie masz linki do rapida,bierzesz kopiujesz linki i wklejasz je na nowa strone przegladarki ,potem otworzy ci sie stronarapida odczekasz chwile i kikasz w download.
jesli i to nie pomoze to musisz załozyc konto na tej stronie tzn. peb.pl
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 20 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1467 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2009-07-21, 16:36
gluszek napisał/a:
Leito, jak pobrać tą ETKE? Wchodzę w ten link co podałeś i co dalej?
Kopiujesz link i wklejasz go do adresu przeglądarki
Po otwarcie się stroni Rapida klikasz na free i czekasz chyba 80 s.
Na końcu klikasz na download i ściągasz ETKĘ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum