ehh mialem wypadek wczoraj o 21 typ mi sie wladowal na krzyzowaniu osiedlowym (jego wina),
uszkodzil mi przedni prawy blotnik ,zderzak przedni lampe prawa ,atrape halogenow ale najgorsze ze kolo jest skrzywione:( .....i nie moge maski otworzyc jak sie na niego patrzy nie wyglada to zle odpala itp ale martwi mnie ten kolo;/ zawieszenie os? niby moglem odjechac do przodu zeby go przestawic niewiem nie znam sie na tym. policja itp wiec wszystko nagrane mam;/ jutro jade do ogarniac sprawe oszkodowania ehhh:( ciekawe ile mnie to wyniesie?:(
kruger22, ciebje nie tylko tego łba co ci przyłoił.
jak mi babka pierwszy raz je.....ła w gofra też byłem zły ale jak zobaczyłem kosztortys to odrazu .
tylko tym dłubakom niesypnij ile dostałeś.
no dzwonilem do hesti (oc tego typa) i ma przyjsc typ w ciagu 2 dni najpozniej w pon ,mam nadzieje ze da rade ,szpeno z warsztatu popatrzyl mowi ze jest walniety amor i cos tam jeszcze,ale pod maska wszystko na swoim miejscu.....
teraz w dzien patrzylem to tylni(urwaly sie zawiasy od niego) i przedni zderzak nara ,atrapa grila (to to pikus) ,zaslepki halogenow ,prawy przedni blotnik i plastik nadkola..no i fegle chyba wygielo troche
hm ze znalezenieniem zderzaka tyl ,przod cos tam sie wykombinuje ale mam pytanie czy kazdy zderzak bedzie pasowal? (nie mowie tu od kombiaka) do mojego golfa (bo mam 97)
W sumie za duzo pytanie naraz zadaje;] wszystko sie okaze czy da rade goferka uratowac:(
nie kupuja zamiennikow kupuj uzywane z rozbitków i maluj w swoj kolor..
malowanie takiego elementu zalezy od wioski u mnie 150zł cos w tych granicach.. (jak bedziesz kupowal patrz na kierunek )
z tego co widze masz srebnego golfa to cie troszke pociesze jak bedziesz dopierał lakier to nie patrz sie na cene tylko na jakosc do srebnego bardzo ciezko dobrac indetyczny kolor najlepiej jak maluje sie cala strone wtedy nie widac różnicy x)
no koleszka ma jedynie zderzak reszta juz poszlo ale zderzak ma kod lakieru LB7z czyli taki jak moj .. martwia mnie te plastiki przy nadoklu co ida od zderzaka czy wogle da sie je wymienic ..no nic czekam;/ zajebiscie mnie serducho boli jak widze gofera w takim stanie;/ pozdro
[ Dodano: 2010-03-18, 21:44 ]
Witam,w sumie zakonczylo sie tak ze wpierw mi przyznali 3800zl ale odwolalem sie,i przyznali w sumie 4600 , jeszcze okazalo sie ze dostal uderzony w bok wiec ogolnie wszystko kosztowalo mnie 3000zl wiec nie tak zle ale ile to klopotu;/
pdr
[ Dodano: 2010-04-04, 12:03 ]
ale mam jeszcze jedno pytanie tak mi chodzi ostatnio pod glowie ,wypadek byl przy predkosci hm niewiem 20km uderzony zostal w bok prawy,a przy jakiej predkosci powinna wystrzelic poducha? heh bo tak mysle czy same mi nie wywalil sama z siebie;d heh