logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: PiJey88
2011-08-09, 20:41
Vat 24
Autor Wiadomość
vito217 

Silnik: 1.9 TDI 90KM
Wysłany: 2011-08-09, 20:38   Vat 24

Na wstępie przepraszam jesli źle temat umiejscowiłem i prosze o niekasowanie go tylko przeniesienie z góry dziękuje
daje go tutaj bo mi najbardziej pasuje w końcu newbie osoba niedoświadczona etc do rzeczy
chce jutro iść do urzędu skarbowego i wypełniam właśnie vat 24
tyle że co to jest typ pojazdu napisać (golf) III czy kombi
cene nabycia podać w euro czy w przeliczeniu na zł po aktualnym kursie czy może z dnia spisania umowy w zł
i czy te rubryki D. Dane podmiotu dokonujacego dostawy znowu mam wpisać swoje dane?
i wreszcie kolor pojazdu coś mi świta że byl przemalowany ale pewny nie jestem wpisac aktualny kolor czy może gdzieś w tych papierach z niemiec jest wpisany kolor jeśli tak gdzie go szukać Pozdrawiam

K@mil 
POMOCNIK

Silnik: .
Wysłany: 2011-08-09, 21:08   Re: Vat 24

vito217 napisał/a:
Na wstępie przepraszam jesli źle temat umiejscowiłem i prosze o niekasowanie go tylko przeniesienie z góry dziękuje
daje go tutaj bo mi najbardziej pasuje w końcu newbie osoba niedoświadczona etc do rzeczy
chce jutro iść do urzędu skarbowego i wypełniam właśnie vat 24
tyle że co to jest typ pojazdu napisać (golf) III czy kombi
cene nabycia podać w euro czy w przeliczeniu na zł po aktualnym kursie czy może z dnia spisania umowy w zł
i czy te rubryki D. Dane podmiotu dokonujacego dostawy znowu mam wpisać swoje dane?
i wreszcie kolor pojazdu coś mi świta że byl przemalowany ale pewny nie jestem wpisac aktualny kolor czy może gdzieś w tych papierach z niemiec jest wpisany kolor jeśli tak gdzie go szukać Pozdrawiam

Typ pojazdu tak jak w dowodzie rej: Golf 3 Variant
Cena w PL.. kurs z dnia spisania umowy
Co do kolory to najlepiej nie wpisywać bo nie wiadomo czy byl zmieniany on w papierach

vito217 

Silnik: 1.9 TDI 90KM
Wysłany: 2011-08-09, 21:31   

doszły mnie słuchy że może byc jeszcze w typie osobowy... to juz nie wiem jesli w dowodzie rejestracyjnym nieznalazłem nic ani Variant ani CL GL GTi itp to zostawić puste miejsce

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu