No i ja oddaję na bezgotówkową do warsztatu w poniedziałek przyszły. Zobaczymy co i jak, ale widziałem jeden ich projekt robiony i mam pewność, że auto będzie wyglądać tak jak przed wypadkiem .
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Witam też miałem wypadek nie z mojej winy z miesiąc temu:/ uderzył we mnie gościu z PZM-U. I po dwóch dniach do mnie przyjechał rzeczoznawca, pięknie opisał(nawet nie dałem w łapę). Po dwóch tygodniach dostałem zwrot 4500zł a naprawa mnie wyniosła 1400 z:)
Auto odstawione do lakiernika. Teraz czekać na jego odbiór i zobaczyć jak będzie ślicznotka wyglądała
Stara wiadomość:
U mnie niestety dalej nic - auto po zdjęciu zderzaka z przodu nie wyglądało najlepiej, a co za tym idzie - dłużej potrwa naprawa. Ponoć przez całą majówkę jestem bez auta.
[ Dodano: 2009-04-30, 09:33 ]
no i auto minimum do środy zostaje w warsztacie więc mogę sobie pomarzyć o majówce i jakimś wyjeździe
Nowa wiadomość: w kooooońcu wpłynęły dokumenty od sprawcy stłuczki, fakt, że niepełne, ale liwidator ma się ze mną skontaktować wsprawie czy warssztat będzie mógł mi wydać moje auto . Więc już jestem bliżej niż dalej odbioru auta . Nie będę ukrywał, że już nie mogę się doczekać jak zobaczę mojego golfa z odnowionym lakerem hehe . Jak tylko odbiorę auto to będę musiał zabrać go na sesję i porobić parę fotek ;d
[ Dodano: 2009-05-08, 11:58 ]
no i już wiem, że papiery się zgadzają bo kontaktował się ze mną likwidator . Teraz tylko czekać na telefon z warsztatu, na kiedy będę miał odbiór - prawdopodobnie przyszły tydzień .
Ja też, oprócz lakierowania pół auta od nowa, została poprawiona maska, zamontowane zostały nowe hamulce ATE Powerdisc oraz zaspawana antena w błotniku - będzie gładziutko przynajmniej . Zaraz po odbiorze zostaną też zamontowane przednie kierunkowskazy + blendy w pełni black . Więc przód będzie już w pełni czarny, teraz trzeba uzbierać na sportowy kit i obniżyć golfa jeszcze bardziej .
[ Dodano: 2009-05-15, 16:35 ]
sprawa zamknięta, auto odebrane i już jeżdżące tylko parę spraw muszę dograć i będzie sesja .