Jak w temacie może badaliście rynek i Macie cos godnego do polecenia. Z tego co ja sie orientowałem najtańsze dla mnie wychodzi w firmie AXA ale to i tak chyba sporo bo 890 zł za rok ,(1.8 92r 3D ja mam 20 % zniżki wspułwłasciciel 60 %)
Jak w temacie może badaliście rynek i Macie cos godnego do polecenia. Z tego co ja sie orientowałem najtańsze dla mnie wychodzi w firmie AXA ale to i tak chyba sporo bo 890 zł za rok ,(1.8 92r 3D ja mam 20 % zniżki wspułwłasciciel 60 %)
Prosze o porade
Trzeba pamietać że dla Ciebie np najtansze OC bedzie w AXA, a np ktos inny ktory tez bedzie mial golfa 1.8, bedzie mial taniej w HDI...
OC jest wyliczane indywidualnie nie ma czegos takiego ze jest jedna najtansza firma i kazdy i niej bedzie miał najtaniej...
Ja w tym roku mam OC w PZM ale rok temu taniej bylo w HDI
Najlepiej idz do jakiejś agencji ktora ubezpiecza auta i niech znajdzą Ci najtańsze OC
Uwaga
miałem w pzu i dalej mam
auto 1.4 93 rok ja 23 lata i tato
w poprzednim roku oc 380 + nw 33 na 5 tys
w tym roku przyszło pismo z pzu że proponują mi kontynułacje oc za 528 + nw 86 na 13tys czyli 614zł
no ja drogo mysle
co mi ide do punktu gdzie w poprzednim roku ubezpieczałem
pękna pani odpowiada 455 422 +33 nw
w punkcie mają kilka ubezpieczalni pzu najtaniej a tylko oc a to nie jest dla mnie wienc najtansze
podsumowanie pismo z pzu tam zniżka 60 zniżka 5 za kontynłację i + 30 za brak wieku
w punkcie 60 zniżki po tacie 20 zniżki jakis bonus malus i 30 za wiek
Panowie pytajcie chozcie bo można zaoszczedzic w moim przypadku to 140 złposwiecony czas 30 min
kalkulatory? nie są miarodajne w moim przypadku
aha w ptu mojego golfa wycenili na 700 zł a bratu A4 najtaniej wyszło w ptu
wienc orientoac sie
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył