Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS
Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 769 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2008-12-09, 16:15
Ja posiadam OC oraz ............ OC i nic więcej tam chyba jest jakaś uproszczona wersja NW w tym .... płace za rok 580zł jako współwłaściciel, jakbym zarejestrował auto na ojca płaciłbym za nie trochę ponad 370zł ..... nie tak dużo
Do kwietnia mam ubezpieczenie OC w PZU poprzedniego właściciela, potem nie wiem jeszcze gdzie ubezpieczę i ile będę płacił, ale mam wszystkie możliwe zniżki.
Auto na współwłaścicielstwo rocznik 93 silnik 1,6 więc tylko OC za całe 430zł na rok a to z powodu,że współwłaściciel nie ma pełnych zniżek po dzwonie z ostatniego roku, jakby była pełna zniżka to OC na rok całe zabójcze 320zł Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych
Mam autko na siebie, ubezpieczalnia Compensa, żadnych współwaścicieli wiek 20 lat, obecnie płaciłem drugi rok za autko w tamtym roku zapłaciłem 880 zł a w tym roku miało być taniej (10 % zniżki), ale cos tam podrożało i w sumie zapłaciłem prawie tyle samo