Pietraszenko, a ile zniżki traci się w MTU podczas stłuczki
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Pojemność 2.0 rok 93 cena taka nie inna ....
Ale zauważ ze wszyscy co mało płacą maja współwłaściciela z full zniżkami, to teraz niech wezną auto na siebie i zobaczymy ile zapłacą ..... trzeba brać to również pod uwage , ze cena na siebie auta jest inna i na współwłaściciela ..
Jak dla mnie posiadanie bmw lub VW bez kogos kto ma znizki w dowodzie to bankructwo.Bysmy musieli wszyscy czinkolami jezdzic to wtedy bysmy placili tyle co za przeglad z lpg Taki kraj oni chca dymac nas, to my ich
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Ja mam ubezpieczenie w AXA direct
Golf 3 1.4 '95 rok ubezpieczenie OC + NNW (kierowców i pasażera) + zielona karta
Suma: 340zł / 12 miesięcy
Główny właściciel ojciec (60% zniżki) ja współwłaściciel ( 18 lat, prawko od miesiąca)
W innych firmach wołali w takim układzie 650(MTU)-1800 (AVIVA)
Polecam panowie AXA Direct, każdy kto powoła się na polisę znajomego dostaje rabat 50zł, polecający dostaje bon na zakupy o wart 50zł.
(mój nr polisy AA1822398/00 )