Tak czytam te posty i .U mnie powiem tak stówa w łapę i zniżki najtańsze jakie tylko mogą byc...Ubezpieczenie mam w MTU Ergo Hestia ...Panowie taka Polska Nie posmarujesz nie masz...
Ja mam w MTU Poczta płace 830zł na cały rok
to było w tamtym roku bez zniszki
Przenieś sie Bemo MTU Ergo Hestia oddział w Sopocie...Powiedz wprost 200 w łape i...tylko podjedż do najbliższej placówki...niewarto tyle płacic a i tak podczas kontroli nie patrza Ci ile masz znizki...podczas wypadku tez ich to nie obchodzi...
Silnik: 1,8 ABS
Wiek: 27 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 233 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2009-09-22, 21:33
Ja mam w Warcie - roczne ubezpieczenie wynosi mnie 420 zł. poprzednie auta ubezpieczałem w Allianzie, ale jako, że u nas w mieście oddział tej firmy prowadzi nadęta i niekompetentna kobitka, przeszedłem do Warty. W Allianzie podejrzewam miałbym jakieś 20-30 zł taniej.
pojemność 1,9
interRisk
oc 420zł rok
nw 50 zł rok
zniżki 60%
ubezpieczenie od 10 listopada 2009
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Przenieś sie Bemo MTU Ergo Hestia oddział w Sopocie...
ja mam w oddziale Sopot
Napisze jeszcze raz tyle płaciłem bez zniżek
Pojemność 2.0 rok 93 cena taka nie inna ....
Ale zauważ ze wszyscy co mało płacą maja współwłaściciela z full zniżkami, to teraz niech wezną auto na siebie i zobaczymy ile zapłacą ..... trzeba brać to również pod uwage , ze cena na siebie auta jest inna i na współwłaściciela ..
Ja auto mam w MTU Moje Towarzystwo Ubezpieczeń S.A w Sopocie.
VW Golf III 1.9 TDI 94r,
Płacę 685zł (342,50zł/rata)
Auto mam na współwłaściciela który posiada 60% zniżki. Dwójkę miałem w PZM gdzie płaciłem 420zł, a tu w MTU podobno że nie miałem 20 lat i 2 lat prawa jazdy to zwyżka jakaś. Teraz na dniach będę płacił drugą ratę.
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA