kwoty które podaliscie sa troche małe,do wymiany sa drzwi,tylny błotnik jest po zaginany,próg wgiety
[ Dodano: 2011-01-05, 07:43 ]
a co do fotek to nie wiem o ci ci chodzi bo wszystko ładnie widac, kumpel mi muwił ze bedzie całka bo jest tylny błotnik do zrobienie i próg
nieno jeśli fyrka jest dobrze utrzymana to tak 1600 do 2000. chyba że zajebią tzw.całke.ja za mniejsze uszkodzenia tyle dostałem.
no a foto to mogeś dać.
Też jestem ciekaw ile za to dostaniesz. A z moich przygód z ubezpieczycielami dowiedziałem się że bardzo dobrze płacą. W tamtym roku ojca starą vectre uderzył cofający samochód i pogiął drzwi od kierowcy. Uszkodzenie niewielkie a ubezpieczyciel wypłacił 1800zł więc to bardzo dużo. Druga sprawa z golfem 2 91'r uznano szkodę całkowitą i wypłacili 3600zł więc też dobrze. Ubezpieczyciel nie liczy naprawy elementu tylko wymianę na nowy, więc myślę że do naprawy nie dołożysz a nawet zyskasz parę zł.
A i nie wiem jak u Ciebie sprawa wygląda o zdrowie, sądząc po fotkach to nic Ci się nie stało. Jak ojciec rozbił golfa to jeszcze uznali mu 200 albo 300zł za leki. Może to nie majątek ale zawsze coś. Ale zawsze warto się o to starać w końcu za coś płaci się ubezpieczenie.
byłem zapytac w aso fiat bo dobrze tam maluja i powiedział mi ze chce 2500zł
[ Dodano: 2011-01-07, 16:22 ]
mamy na forum jakiegos speca który potrafi wyliczy wartosc auta,bo mnialem stłuczke i wyszło ze jest całka,i ciekawi mnie ile dostane