logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Dzień przerwy w OC
Autor Wiadomość
cementowy_jas 
Szrocidłodriver

Silnik: 1,8 ABS
Wysłany: 2009-09-22, 21:31   Dzień przerwy w OC

Witam
Ubezpieczyłem auto w Warcie, tak samo jak ubezpieczał je poprzedni właściciel. OC mi wyszło w niedzielę, wczoraj dostałem nowe dokumenty zapłaciłem - wszystko na pierwszy rzut oka w porządku. Dopiero teraz przeglądając z nudów te dokumenty zauważyłem, że ubezpieczenie ma jeden dzień przerwy. Stare zakończyło się 20 września, nowe zaczęło się 22 września. Muszę iść do Warty by to zmieniać, czy nie będzie żadnych konsekwencji takiej przerwy??

K@mil 
POMOCNIK

Silnik: .
Wysłany: 2009-09-23, 14:40   

cementowy_jas napisał/a:
Muszę iść do Warty by to zmieniać, czy nie będzie żadnych konsekwencji takiej przerwy??

Dzien 21 jest juz za nami, jesli nie stuknełeś w nikogo :D kto bedzie mogl Ci udowodnic ze dnia 21 wjechales mu np w bagaznik to nie ma zadnych konsekwencji :P ... bo tak jak napisalesm pierwsze zdanie dzien 21 wrzesnia jest juz za nami nie mozesz sie cofnac w czasie zeby znow jezdzic golfem..

cementowy_jas 
Szrocidłodriver

Silnik: 1,8 ABS
Wysłany: 2009-09-23, 15:26   

Poprawiłem dzisiaj w Warcie ubezpieczenie i dzień przerwy został zlikwidowany. Okazało się, że nie może być takiej przerwy nawet gdy auto nie poruszało się po drogach. Jeśli wykrył by to fundusz gwarancyjny - 100 Euro kary za tej jeden dzień przerwy!!! Chore, ale prawdziwe,,,

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu