witam chcialbym sie dowiedziec czy zna ktos numer krzyzaka kolumny kierowniczej do golfika 1.6 75km abu
i czy istnieje jakas roznica miedzy innymi modelami
prose o pomoc
Silnik: 1,8ABS Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 295 Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2010-06-09, 22:31
Pierwsze słyszę żeby była jakaś równica ale może być z wersją ze wspomaganie i bez ale raczej wszystkie Golfy1.6miały wspomaganie.Jak pójdziesz do sklepu to podaj gościowi numer VIN i powinno mu wyskoczyć jaki masz ten numer krzyżaka i jaki ten krzyżak powinien być
nie no powaznie zdziwiony jestem tym faktem ale wcale nie twierdze ze to jest niemozliwe. Rozbieralem uklady kierownicze w obu swoich golfach (jeden 240 tysi drugi 200) o w zadnym z nich nie widzialem usterki tego typu. pozdrawiam
Silnik: Vento 2E Pomógł: 235 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 3757 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2010-06-13, 21:35
Ja też pisze poważnie, to było jakiś czas temu, dwa lata dochodziłem co się tłucze, każdy mechanik gadał listwa, końcówki itd. A to właśnie krzyżak 2 dychy dałem na szrocie.