Wysłany: 2011-07-25, 15:19 problem z wspomaganiem golf 3
Witam Panowie posiadam golfa 3 1.4 z 94r i mam problem ze wspomaganiem czasami a czasami nie ma . wymieniłem juz popmpe tak jak poradził mechanik i nic to nie zmieniło ...
przy skręcaniu słychać głośny szum (syczenie) nic nie stuka ani nic nie piszczy W trakcie jazdy przy skręcie w prawo w pewnym momęcie tak jak by kierownica sie przycina , na postoju to nie występuje ... pomocy co to może być ??
[ Dodano: 2011-07-25, 16:31 ]
zapomniałem dodać zę poziom oleju w zbiorniczku jest cały czas taki sam , czyli układ jest szczelny ...
w jaki sposób sprawdzić czy to maglownica jest uszkodzona bo nie chce utopic kolejnych pieniędzy w błocie ?
juz mam dosc takiej jazdy kierownica ciężko chodzi jak w starze masakra
Ja mam objaw, że jak na trasie przydepnę auto tam do 4.5 tyś obrotów to wspomaganie lubi nagle przestań działać ..., naprawiam to w odwrotną stronę, depczę również do 4.5 i się znów załącza. Akurat w trasy jeżdżę rzadko, w mieście to maks 3tyś lecz na dzień dzisiejszy mi to nie przeszkadza, lecz również będę musiał coś temu zaradzić.