Wysłany: 2008-12-16, 09:20 Jak długo odpowietrza sie nowa pompa wspomagania!?
Założyłem nową pompę wspomagania, zrobiłem na niej już ponad 100km, a wspomaganie nadal ciężko chodzi, i przy mocnych skrętach słychać takie jak by bulgotania pojedyncze, płyn jest w zbiorniczku.
Już mam dość tych problemów ze wspomaganiem
Mermit87,możesz odpowietrzać przy zakręconym, jedz powoli i gwałtownie od lewej do prawej do oporu i nie ma bata, musi się odpowietrzyć, bo jak robisz to na postoju to pompa ma za małe obroty
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Jeździłem bardzo dużo na tej pompie zrobiłem około 4tyś km (fabrycznie NOWA), a te odgłosy wciąż występowały, bardzo możliwe ze była to wina przewodów ciśnieniowych, bo gdy je wyjąłem i porządnie przedmuchałem kompresorem, to początkowo był spory opór, dopiero po chwili przelot powietrza był już normalny, ale po przejechaniu około 100km wszystko się zaczęło powtarzać.
Teraz to już nie mam jak sprawdzić co dalej bo niestety Golfika już nie ma