Witam. Otóż miałem dzisiaj przegląd mojej małej i diagnosta powiedział mi ze w prawym kole z przodu muszę wymienić łożysko. Jaka cena jest takiego łożyska a i jeszcze sprawa jak jade i ster puszcze to auto o sobie od czasu do czas sciaga raz w lewo a raz w prawo i to jest przz te łożysko
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 400 Skąd: Medyka
Wysłany: 2009-03-01, 12:20
Kumpel ostatnio wymieniał łożyska koszt jednego w granicach 50zł u ciebie 1.9GTD więc około 60-70 zł miał też identyczne objawy jak u ciebie "jak jadę i ster puszcze to auto o sobie od czasu do czas ściąga raz w lewo a raz w prawo" u niego był to drążek kierowniczy
v12party, dobre lozysko do ciebie w granicach 80zl wymiana proscizna zrobisz to sam. lozysko raczej nie znosi sa luzy na kole tak jak pisze kolegaz wyzej drazki lub koncowki wahaczy tesh moga niesc albo zbieznosc zle ustawiona
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}