Wysłany: 2009-06-02, 10:12 Charchanie przy skręcie w lewo........
witam mam problem a mianowicie przy skręcaniu maksymalnym w lewo (przy slabym wcale)
slyszę jakies charchanie.... nie wiem co to moze byc....... a przy np cofaniu z takim samym rozchyleniem kierownicy nic sie nie dzieje, normalnie skreca.......
moze ktos podpowie co to moze byc..........
i jeszcze takie male pytanko ostatnio tydzien temu jak jechalem 100 i zmniejszylem predkosc do ok 50km/h to slyszalem taki jakis odglos co z poczatku myslalem ze to pociag........ no i tak wiele razy bylo....... wreszcie pozniej ucichlo..... nic sie nie swiecilo...... teraz jest normalnie... co to moglo byc.???
dzieki z góry;)
pozdrawiam
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5192 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2009-06-02, 10:19
jesli chodzi o to "charchanie " to z tego co wiem to w kazdym golfie tak jest który posiad wspomaganie ,nie ma sie czym przejmowac wystarczy wymienic płyn wspomagania,no chyba ze to nie pomoze to wtedy trzeba szukac przyczyny