ate powerdisc (nie wiem czy występują w wersji pełnej) + klocki takie same i nie ma bata byś się nie zatrzymał
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
nie chce zmienic calego ukladu, myslalem nad wymiana tylko czesci na lepsze.
Caly uklad elegancko zregenerowałem;) nowe tłoczki uszczelki itp!!!Teraz są jak nowe;)
a jak sie ma zestaw ktory naisałem wyzej do ate power disc i klocki ate power pad??
przecież ci napisałem... co za typ. Chcesz to mogę ci pokazać na żywo co potrafią ate powerdisc bo widzę, że jesteś z gdyni. Lepszego zestawu w dobrej cenie nie znajdziesz.
poza tym nie warto dopłacać i tak bo słyszałem dużo pochlebnych opinii o tarczach mikody nawiercanych
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 39 razy Wiek: 25 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 973 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2010-09-14, 21:34
e2, chcialem kupic mikody i na ich stronie nie ma w ogole tarczy do golfa/vento 256/20 wentylowanych. Moj brat kupil, ale on ma Skode Octavie 2
Dlatego padlo na ATE PD
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-09-14, 21:48
Bradley napisał/a:
e2, chcialem kupic mikody i na ich stronie nie ma w ogole tarczy do golfa/vento 256/20 wentylowanych. Moj brat kupil, ale on ma Skode Octavie 2
Dlatego padlo na ATE PD
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 39 razy Wiek: 25 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 973 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2010-09-14, 22:03
killah, wtedy kiedy szukalem nie bylo ich. Mieli tylko w katalogach 256/13.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0