Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2011-07-08, 20:36
Zakładając, że przedni zacisk masz starego typu to klocki będą pasować, ale tarcza - nie wiem, ale chyba tak, bo wyglądają identycznie jak moje, które kupiłem jako nowe.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5192 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2011-07-08, 20:51
dodam ze od zakupu auta nie bylo nic wymieniane ,a czy poprzedni własciciel cos przy hamulcach robił cięzko powiedziec.Patrzac po tarczach raczej nie były robione.
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1400 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2011-07-25, 13:53
Co do TRW słyszałem różne opinie, i najcześciej coraz mniej pochlebne- dwom znajomym sie powykrzywiały tarcze, jeden wymienił na inne a drógi przetoczył lecz po jakims czasie problem mu powrócił( obaj mieli nówki fumki) Co do tarcz ja polecał bym-ATE, Mikoda, oraz tak jak Kolega wyżej Hart Sport.
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
Ja kupilem ATE (klocki i tarcze) Wiadomo ze tanie nie sa ale po wymianie zanim sie ulozyly nie widzialem roznicy ale poznie REWELACJA wiec kazdemu je polece
ja mam pytanie o swoje wozidlo. Mam goofera 1.9 tdi ale z ABS czy te tarcze ATE tez mozna pod ABS?? Sory za banalne (byc moze dla Was) pytanie. i jakie klocki.