witam szukalem na forum ale cos nie moglem znalesc poradzcie jak mam wymienic tylne tarcze czy jest z tym duzo problemu poradze sobie z wymina sam bez pomocy mechanika ?oraz mam dylemat jakiej firmy kupic te tarcze czy firma <krzak> czy lepiej jakas renmowana i znajoma np brembo oraz jak wymieniam tarcze to czy w nich jest odrazu nowe lozysko?
a jaka jest roznica drogich tarcz od tych tanszych ? wytrzymalosc ?ATE napewno dobre jak kosztuja dwie 360 zł moze ktos poradzi w bardziej przystepnej cenie i dobre
Możesz bez problemu kupić droższe, które koledzy wyżej opisali, gdyż tylne tarcze zużyją Ci się bardzo wolno - co innego przód. Dlatego lepiej mieć coś lepszego i na dłużej.
Możesz bez problemu kupić droższe, które koledzy wyżej opisali, gdyż tylne tarcze zużyją Ci się bardzo wolno - co innego przód. Dlatego lepiej mieć coś lepszego i na dłużej.
to juz chyba lepiej na przod kupic drozsze byc na dluzszy czas miec spokoj a na tyl cos w bardziej przystepnej cenie skoro zuzywaja sie znacznie wolniej??
mnie czeka wymiana tarcz ale na przedniej osi i zastanawiam sie nad ATE nacinane efekt wizualny przy feldze 16'' a i skuteczniejsze gdyz lepiej oddaja cieplo