Paląca się kontrolka hamulca ręcznego świadczy o niskim poziomie płynu hamulcowego
Jeśli wymieniłeś i było OK to sprawdź czy nie masz wycieku zwracając uwagę na przewody oraz te gumowe przelotki, popatrz też na reduktor siły hamowania (na tylnej belce jest) oraz jak masz to czy w bębnach nie uszkodziły się cylinderki, oraz czy dociski nie mają wycieków.
Ogólnie to masz na 80% wyciek. Lub po prostu niedobór płynu dolej na początek płynu jak problem nie ustanie to posprawdzaj to co opisałem wyżej.
Silnik: AGG Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 421 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2009-05-27, 14:08
ja mam podobnie:/ z tym ze nie ma zadnych wyciekow ani nic. wszystko bylo sprawdzane a ta sie dalej swieci:/ stalo sie tak po naprawie czujnikow abs-u:/
_________________ Było: Fiat 126p, Golf III 1.9 CL TD, GOLF II 1.3 CL, Golf III 1.6 GL, Audi A3 1.9 TDi jest MK3 GTi 20 Jahre!!!
Mk3 GTi 20 jahre: http://www.golf3.pl/topic...ppy-vt35928.htm
happysc, jeśli masz abs to możliwe że masz pompę zapowietrzoną
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA