logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: killah
2011-08-16, 11:57
Prawe koło ..piski
Autor Wiadomość
Thomasinio86 

Silnik: 1.8 Benzyna
Wysłany: 2011-08-16, 07:56   Prawe koło ..piski

Jestem tutaj nowy. I mam taki problem. Jakiś czas temu dokładnie kilka miesięcy temu ( w maju) wymienione mialem hamulce, klocki, plyn, tłoczki, tarcze w sumie to wszystko co zwiazane z hamulcami. Po wymianie pieknie wszystko smiga..hamuje jak nóweczka na przeglądzie pięknie wypadł. Teraz dokładnie od w czoraj coś mi się strasznie zaczeło grzać prawe kolo ( felga goraca) i piszczy przy jeździe. Czyżby łożysko ??piasta? Łozyska wymieniałem ale to z rok temu. Może już na te łozysko czas przyszedł i sie rozleciało??czy to może być cos innego?

killah 

Silnik: AAM -> AGG
Wysłany: 2011-08-16, 11:59   Re: Prawe koło ..piski

Thomasinio86 napisał/a:
Jestem tutaj nowy. I mam taki problem. Jakiś czas temu dokładnie kilka miesięcy temu ( w maju) wymienione mialem hamulce, klocki, plyn, tłoczki, tarcze w sumie to wszystko co zwiazane z hamulcami. Po wymianie pieknie wszystko smiga..hamuje jak nóweczka na przeglądzie pięknie wypadł. Teraz dokładnie od w czoraj coś mi się strasznie zaczeło grzać prawe kolo ( felga goraca) i piszczy przy jeździe. Czyżby łożysko ??piasta? Łozyska wymieniałem ale to z rok temu. Może już na te łozysko czas przyszedł i sie rozleciało??czy to może być cos innego?

łożysko nie piszczy tylko buczy więc piszczą ci klocki

tutaj w temacie napisałem co może być:
http://www.golf3.pl/topic...cow-vt35404.htm

pewnie zapiekła się prowadnica ale zaklinowania klocków albo zapieczenia tłoczka też nie można wykluczyć.

Mój Mk3

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu