Koledzy kupiłam dziś klocki hamulcowe, ale w sklepie dali mi 2 rodzaje
Proszę VWas o pomoc, mam typ , bo podejrzałam jakie są, ale wolę się upewnić , spójrzcie swoim fachowym okiem i proszę poradźcie które
I rodzaj:
II rodzaj:
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Silnik: 1,4 cl [ABD] Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 401 Skąd: zielona gora
Wysłany: 2009-06-04, 19:14
Andzia ja kiedys tez kupilem te 2 komplet klockow co pokazalas i umnie nie pasowaly,a mam taki sam silniczek 92r.Moim zdaniem te 1 podejda,takie sa umnie.Pozdrawiam
to które mam zostawić, a które oddać do sklepu Będę je zmieniała chyba w sobotę...
Ja raczej obstawiam, że typ pierwszy bo te drugie są np. u mnie - klocki są takie same. A w silnikach 1.4 były różne. Ale dla pewności - jakie masz tarcze? Pełne czy wentylowane?
Silnik: 1,4 cl [ABD] Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 401 Skąd: zielona gora
Wysłany: 2009-06-04, 20:59
Andzia ja i kolega golfik60 mamy takie same jak na zdjeciu nr 1 i takie same motorki,zreszta jutro zobacz w dzien jakie masz klocki na kole ,powinnas je zobaczyc
Stealth, no właśnie, a w sklepie była akurat kobitka i tak samo średnio zorientowana jak ja. Ja sobie podejrzałam dziś i te co mam na wykończeniu podobne są do tych pierwszych, ale tez ząbek mają jakiś mniejszy, ale nie tak mały jak te drugie.
[ Dodano: 2009-06-04, 22:06 ] krisss.79, no kawałkiem widać, ale jak na moje oko laika to one są do siebie wszystkie podobne, dlatego wzięłam dwa rodzaje, bo nie mam pojęcia...
Wysłany: 2009-06-04, 21:18
andzia@@ hehe ja tez wziolem ostatnio nr 2 i musialem biec je oddac bo to nie te byly.Sluchaj jesli masz 2 pary tych klockow to na razie je trzymaj,mowisz ze w sobote bedziesz je zmieniala to wtedy zobaczysz jakie sa faktycznie i po prostu oddasz te co nie beda pasowac.I po klopocie