Jak jutro lub w niedzielę pogoda dopisze i wymienię to napiszę , które były, bo już mnie zakręciliście , ale dzięki za pomoc Koledzy
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
jarekddz, płaciłam za nie po 45 PLN za każde , a te drugie to nazywają się HART , dla Ciebie fotki
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Ostatnio zmieniony przez andzia@@ 2009-06-05, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,4 cl [ABD] Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 401 Skąd: zielona gora
Wysłany: 2009-06-05, 23:07
|Mysle ze te hart gowno wart ,a tak na powaznie, to na takich czesciach sie nie oszczedza tym bardziej ze od tych klockow moze zalezec twoje bezpieczenstwo.Hart to najtanszy szmelc jaki moze byc,pare zl dokladasz i masz TEXTARA ze sredniej polki.
Silnik: 1,4 cl [ABD] Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 401 Skąd: zielona gora
Wysłany: 2009-06-05, 23:19
andzia za ta cene nic dobrego nie kupisz,ja za swoje ATE dalem cos kolo 100zl,to juz sa naprawde dobre klocki.ale i tak je oddasz bo te na bank nie podejda do ciebie,daj znac jak wymienisz pozdrawiam
andzia@@, klocki nr.2 są do zacisków Lucas'a i funkcjonują one w połączeniu z tarczami pełnymi (nie wentylowanymi) o średnicy 256mm. Wątpie abyś Ty miała takie w swoim wozie-zapewne masz mniejsze tarcze.
Co do firmy "Hart" to faktycznie lepiej omijać ją szerokim łukiem. Ja osobiście napweno nie zaufałbym jej, jeszcze tymbardziej w temacie hamulcy (przednich hamulcy).
A w sklepach zawsze polecają tą firmę z którą najbardziej/najefektywniej współpracują i nierzadko wciskają najgorszy syf. A jeżeli klijentem jest kobieta to już wogóle lecą sobie w kulki
Zapewne gdybyś przy kupnie zapytała o klocki Firmy ATE lub Ferodo (a te właśnie są godne polecenia) to nawet nie byłoby ich na stanie.