Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 714 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-09-16, 22:14 Czy ktos jezdzi na tarczach i klockach firmy DACO ?
a Wiec mam takie pytanie czy ktos ma lub mial stycznosc z tarczami i klockami firmy DACO ? wiem ze sa super firmy ate drogie brembo itp ale chce uslyszec o DACO
Silnik: 2E Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 891 Skąd: Wrocław/Bogatynia
Wysłany: 2011-09-17, 09:06
Widzę ekonomiczny wybór... Ja bym nie oszczędzał na częściach auta które mają bezpośredni wpływ na prowadzenie/ zatrzymanie auta czyli na bezpieczeństwo Twoje i innych.
Jeśli nie musisz na gwałt wymieniać hebli to dozbieraj kasę i kup coś markowego czytaj lepszego, nie koniecznie Ate, ferrodo etc, wystarczą Mikody bo mają wielu fanów jak i przeciwników. A jak musisz już wymieniać to może pomyśl przynajmniej o lepszych klockach?
Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 714 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-09-17, 13:02
hmmmm dostalem takie zestaw za przysluge pewna i nie wiem czy zakladac czy sprzedac no moje tarcze z tylu i klocki sa juz zajechane tzn bardziej klocki bo maja juz z 8 mm grugosci i nie scieraja rowno tarcz i wyglada to strasznie nie mowiac o jakosci hamowania.