Silnik: 1.8 90 KM + LPG Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sie 2008 Posty: 114 Skąd: Kętrzyn / Gdańsk
Wysłany: 2011-01-06, 13:01
fajny pomruk hmm ... swego czasu jak mi sie poluzowała obejma ktora laczy rure idącą przez cale auto z rurą od kolektora to autko chodziło niczym WRC ale nie wiem czy chcesz cos takiego probowac:D
osobiscie nie wiem czy jest sens sie bawic w robienie dziurek itd bo jak ci sie nie spodoba efekt to bedziesz musial z tym jezdzic dopoki nie nazbierasz kasy na nowy tlumik, ja wychodze z takiej zaleznosci ze jezeli chce sie cos miec to lepiej poczekac troszke dluzej ale potem zrobic to porzadnie i z jajem bo takie samorobki nie zawsze dobrze wychodza ale to jest moje zdanie zrobisz jak bedziesz uwazac
Silnik: ABU Pomógł: 15 razy Wiek: 30 Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 455 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-01-06, 18:16
dawi19 masz kłopoty z czytaniem i rozumieniem tekstu od początku tego tematu jest Ci tłumaczone, że domowym sposobem nic się nie da zrobić ale Ty nadal swoje... na głupie pytania są głupie odpowiedzi
Następny taki co chce zrobić ze zwykłego poczciwego golfika WIEŚ TUNING chłopie jak nie masz funduszy to na serio nie zabieraj się za takiego coś proszę
Później widzę takie komentarze na Onecie czy innych wp Golf=Wieś
Pozdrawiam:)
liwinglawida [Usunięty]
Wysłany: 2011-01-09, 18:10
Tomuś napisał/a:
Można jeszcze nagrać dźwięk wydechu np VR6 i puścić przez subufer na full i będzie naj taniej i bez brudzenia
zauważ iż na suba także istotne fundusze należałoby wyłożyć xD
dawi19 napisał/a:
widze ze kogos tutaj zarty trzymia.... moze sami tak robicie z kotami i krowami ale ja pytam powaznie.